zaterdag 1 juni 2013

Word On - Hoe gebruik ik de Word On Helper?



Nederlandse Word On Helper

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe de Word On Helper gebruikt moet worden en waarom? In deze korte blog willen we jullie daar een antwoord op geven welke jullie kan helpen bij je volgende game van Word On HD.

Word On Helper 

Om de Word On helper te gebruiken ga je allereerst naar Wordon-Help.nl Vervolgens voor je de 7  (en de 2 Word On letters) in en druk je op enter. Vervolgens komt er in je scherm een woordenlijst te staan van Word On woorden. de woorden staat gerangschikt op lettergroten en puntenwaarde. We raden je aan de woorden goed te bekijken om vervolgens een van deze woorden neer te leggen met word on.

Wil je geen gebruik maken van de Word On Helper, maar maak je liever gebruik van woordenlijstjes voor Word On, dan kan dat ook.
 

Waarom een Word On Helper gebruiken?

 Niet iedereen kan op bevel mooie lange woorden bedenken en niet iedereen is een wandelende woordenlijst. Hiervoor is de Word On help in het leven geroepen. Het is een simpele tool die spelers van het spel Word On in staat stelt om van letters woorden te maken.

1 opmerking:

  1. Slot Machines - JamBase - Mississippi Hub
    JamBase 공주 출장샵 offers more than 순천 출장안마 60 slot machines and slots, 포천 출장샵 including more than 김포 출장샵 60 of 익산 출장샵 the most popular in the South. We offer over 600 slot games, many of which include

    BeantwoordenVerwijderen