zaterdag 2 februari 2013

WordOn HD Help

WordOn

Wordon is een woordspel wat veel weg heeft van het populaire spel Wordfeud. In maart 2012 kwam WordOn uit en nog geen jaar later kwam de opvolger WordOn HD. 

Hoe werkt WordOn? 

Je krijgt net als bij wordfeud 7 letters waarmee je een woord moet vormen. Als je eenmaal een WordOn woord hebt gevormd gaat de beurt naar je tegenstander. De vakjes op je plankje bepalen welke letters een verhoogde waarde krijgen.
Als je van alle 7 letters een WordOn woord maakt dan krijgt de speler bonus punten. De twist in het spel Wordon, en dus het verschil met Wordfeud of Scrabble is dat er ook twee vakjes zijn op je plank die je letters die je daarop legt naar je tegenstander stuurt. 

Als je tegenstander vervolgens beide letters in zijn woord kan verwerken kan hij rekenen op extra punten. Hetzelfde geldt voor de letters die je zelf krijgt van je tegenstander. De twist in het spel WordOn HD is dat je niet alleen mooie lange WordOn Woorden maakt, maar ook strategisch speelt zodat je tegenstander met lastige letters opgezadeld zit. 
In tegenstelling tot Wordfeud heb je in het spel WordOn geen limiet met openstaande spellen. Je kunt dus zoveel spellen spelen als dat jij wilt.


Opzoek naar WordOn help en cheats?
Nederlandse WordOn Helper